terrasverwarming huren of terrasverwarmers verhuur

Terrasverwarming huren. Bij deze terrasverwarming heaters komt de warmte direct vrij door verbranding van gas uit een fles. De warmte komt van boven uit de brander en spreidt deze over een cirkel van 4 meter breed. Dit betekent dat niet de hele ruimte verwarmd wordt, maar alleen de ruimte er omheen. Terrasverwarming huren scheelt dus aanzienlijk in energieverbruik versus andere vormen.

Binnen in de heater zit een gasfles. Er zitten verschillende standen op de brander die de kracht van de verbranding bepalen.
Als de brander continue aan zou staan, gaat de gasfles ongeveer 3 dagen mee. Door de brander niet constant op volle kracht te laten werken gaat de gasfles nog langer mee.

Wij leveren ook gasflessen voor de terrasverwarmers. De huurprijs van de gasflessen worden apart berekend van de apparatenhuur.

Gebruik kan alleen in zeer goed geventileerde en grote ruimtes, bijvoorbeeld expositieruimtes, fabrieksloodsen. Buitengebruik kan uiteraard ook, bijvoorbeeld bij grote buitenfeesten of evenementen. Typische huurders zijn evenementen buro’s, hotels, standbouwers en industriele bedrijven.

Wij verhuren niet aan particulieren of horeca. Onze minimale verhuur hoeveelheid is 5 stuks. Meestal verhuren wij een stuk of 20 terrasverwarmers voor events.

Voor terrasverwarmers huren, details over de terrasheaters (zoals afmetingen) en handleidingen, klik hier. De huurprijs is per dag of per week.

De patioheaters worden door ons geleverd, geplaatst en getest. Wij stellen alles in werking, maar zorgen ook dat uw medewerkers de apparaten zelf kunnen bedienen. Om te bestellen, bel ons gratis op 0800 555555 12

terrasverwarmer

Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×