0800 55555 12

Home » Bedankt voor uw bestelling

Bedankt voor uw bestelling

We gaan ermee aan de slag en nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een defitieve offerte.

Heater huren met snelle en volledige service?

Bel HeaterRent gratis als het snel warm moet.

Bel ons op

Over AircoRent

Als verwarming verhuur bedrijf, zijn wij specialist in tijdelijke klimaat oplossingen en leveren full-service. Wij kennen onze apparaten. En onze klanten. Onze klanten varieren van serverruimtes tot ziekenhuizen, van postkantoren tot ambassade kantoren. Wij kunnen goed inschatten wat bij uw situatie het beste past. Ons bedrijf heeft verhuur depots in Baarn, Amsterdam, Dordrecht, Meppel en Eindhoven, zodat u snel een dieselheater of warmtekanon kunt huren, waar u ook bent.

Wij hebben het nieuwste en uitstekend werkend materiaal. Wij geloven in service. Daarom snelle service, goede service, storings service en service tot en met het in werking stellen en trainen van gebruikers. Alles om u te ontzorgen.

AircoRent heeft een brede range van kachels verhuur. Van heaters in de vorm van kleine radiatoren die stijlvol in een kantoor of portacabine geplaatst kunnen worden. Of heaters/kachels op 220volt op 380 volt die hete lucht blazen in een ruimte. Of heaters/kachels die de warmte stralen (ipv blazen) en daarmee mensen in de buurt van straler lekker warm houden. Of heaters van groter vermogen, zoals bijvoorbeeld een warmtekanon of dieselheater om te huren huren die buiten een gebouw gezet worden en die warme lucht naar binnen blazen via dikke luchtslangen. De nog grotere modelen staan niet afgebeeld op deze website, maar als u belt kunnen wij ook helpen met de grotere modellen.

Wij zijn specialist in het bepalen van de juiste klimaatoplossingen. Wij kunnen helpen met gedetailleerde warmtebehoefte berekeningen zodat u weet hoeveel stuks warmtekanon of dieselheater u nodig heeft. Met onze kachel verhuur ervaringen kunnen onze telefoon- en veld-medewerkers snel bepalen wat de juiste verwarmingsoplossingen kunnen zijn bij u.