0800 55555 12

Home » Elektrische heater huren

Elektrische heater huren

Een elektrische heater is eenvoudig en makkelijk qua plaatsing en onderhoud. Een elektroheater huren, ofwel een elektrische heater huren levert veel gemak op, dit door alleen de thermostaat in te stellen en daarna de stekker in het stopcontact steken. Het verwarmt de lucht om het apparaat heen, het principe is hetzelfde als bij uw radiatoren thuis. Wij leveren ook verlengkabels als nodig. Er zijn radiatoren en fans. Radiatoren zijn olie-gevuld en stralen warmte. Omdat deze elektrische verwarming geen geluid maakt en er niet anders uitziet dat een normale radiator is deze uitermate geschikt voor kantoren, recepties en andere zichtbare plekken. Geschikt voor: kantoren, recepties en andere kleine ruimtes. Elektroheater fans hebben een ventilator die zorgt voor circulatie van de lucht binnen de ruimte. Deze warmte kan ook gericht worden. Het is mogelijk om een warme lucht slang aan deze kachel te verbinden zodat de warme lucht gericht wordt. De kachel hoeft in dan niet op een zichtbare plaats te staan. Er zijn gewone elektroheaters en zeer hoog vermogen elektroheaters:
  • De gewone heaters werken op gewone stroom (220V). Geschikt voor: kantoren, kleine ruimtes, recepties, exposities.
  • De zeer hoog vermogen elektrische heaters werken op krachtstroom (400V). Is geschikt voor grote ruimtes waar weinig tot geen ventilatie mogelijk is. Dit is omdat deze verwarming geen vocht en verbrandingsgassen produceert. krachtige elektrische heater huren is geschikt voor: grote ruimtes zoals tentoonstellingen, congressen, werkplaatsen, opslagruimtes.
Voor het huren van elektrische heater zijn er drie modellen te huur: radiatoren, 220V warme lucht blazers en 380V warme lucht blazers.

Heater huren met snelle en volledige service?

Bel HeaterRent gratis als het snel warm moet.

Bel ons op