Noodverwarming verhuur

Noodverwarming? Noodverwarming verhuur kan nodig zijn bij allerlei onverwachte koudes. Voorbeelden: noodverwarming als de gebouwverwarming het niet meer redt. Noodverwarming als een storing te lang duurt. Noodhuur of noodverwarming als een reparatie aan de verwarming bezig is. Noodverwarming bij het te koud worden in de avonduren, nachtelijk uren. Of tijdens het weekend. Of tijdens vakanties of feestdagen. We leveren met spoed: spoedhuur en spoedverwarming. Het liefst helpen wij u supersnel, bel ons gratis op 0800 5555512

Voor noodverwarming noodhuur:

  • Elektrisch apparaten. Minimum te huren vermogen is 10 KW. Tarief is 18 €/dag per gehuurd KW.
  • Diesel/gas apparaten. Minimum te huren vermogen is 30KW. Tarief is 9 €/dag per gehuurd KW.
  • Bij waterschade: combinatie-set 1 droger + 1 blower + 1 elektro heater. Tarief is 190 € per dag per set.
  • De vermelde tarieven zijn exclusief transport kosten of eventueel gas/diesel verbruik. Een huurdag is afgerond en gerekend vanaf ons magazijn.
  • Noodhuur is alleen voor bedrijven met meer dan 10 medewerkers of voor onze reguliere klanten.

Bel ons direct op 0800 55555 12. Bereikbaarheid en beschikbaarheid van benodigd vermogen is niet gegarandeerd, maar wij zullen ons uiterste best doen u te helpen.

Lees en mail snel dit noodhuurformulier ter bevestiging. Plaatsing vaak binnen enkele uren.

Wij hebben vele voorbeelden van uiterst tevreden klanten van noodverwarming. De brandweer die bij een gaslek een gehele woonbuurt warm moet houden: binnen een paar uur hadden alle huizen elektrische kachels. Een bedrijfsverzamelpand waar de centrale verwarming uitviel: binnen een paar uur hadden alle bedrijven weer verwarming en kon weer prettig gehuurd worden. Een technisch installatiebedrijf waar de reparatie bij hun klant niet verholpen kon worden: snel konden we het gehele pand weer warm krijgen. Een grote drukkerij waar in het weekend het installatiebedrijf niet kwam: midden in de avond hebben we snel het weer warm kunnen krijgen.

Kortom noodverwarming werkt. En snel. bel.