Warmtekanon huren of dieselheater huren

dieselheater bij opslag
heteluchtkanon van buiten naar binnen
dieselheater met afvoerslang
warmtekanon huren voor de werkplaats
diesel kachel voorbeeld bij klant

Een warmtekanon huren, een heteluchtkanon huren of dieselheater huren betekent een zeer groot vermogen krijgen om te verwarmen. Ze verwarmen op basis van diesel of propaangas.

Een warmtekanon moet buiten staan. De warme lucht wordt via een dikke slang de ruimte die verwarmd moet worden binnengeleid. De verbrandingsgassen blijven buiten en gaan via een schoorsteenpijp de lucht in.

Er moet dus wel een opening zijn in de ruimte die u wilt verwarmen. Dat kan zijn een deur of raam. Soms wordt in een deur of raam een houten schot geplaatst met een gat erin.

De diesel heater heeft een kleine dieseltank. Deze gaat ongeveer een dag mee. Daarna moet de tank bijgevuld worden met diesel. Het is ook mogelijk los een grote dieseltank te huren. Deze dieseltank is 1.5 meter hoog. Deze kan dan bijvoorbeeld wekelijks door ons of door u zelf bijgevuld worden.

Er is ook warmtekanon model dat werkt op gas. Gas komt dan uit de eraan gekoppelde gasflessen. De gasflessen komen in een set van drie flessen. Een kachel voor een enkele tent of ruimte kan werken op een set van gasflessen. Op vollekracht gaat een fles ongeveer 15 uur mee. Meestal is het nodig om een ruimte op te warmen en daarna alleen maar warm te houden. Een set van 3 gasflessen gaat typisch zo’n 2 weken mee.

Bij het heteluchtkanon komt ook een thermostaat. De thermostaat meet de temperatuur en schakelt dan naar een lager verbruik.

Een warmtekanon huren is goed om grote ruimtes snel te verwarmen. Voorbeelden: bedrijfloodsen, opslagruimtes, werkplaatsen, tentoonstellingen en congreszalen.

diesel kachel huren Diesel gas kachel hurenGas
Vermogen
84 kW
29 kW
Oververhittingbeveiliging
Ja
Ja
Verbruik
Diesel. Uit tank in apparaat of aparte tank. 
Propaan-gas uit flessen
Energie verbruik
8 liter/uur , 89% efficient 
3 liter/uur 
Stroom (voor pomp en regeling)
800W
370W
Aansluiting luchtslang
450 mm
300 mm
Thermostaat
Aan het eind van lange draad,
te plaatsen in ruimte
Aan het eind van lange draad,
te plaatsen in ruimte
Luchtopbrengst
4.500 m3 /uur
1.800 m3 /uur
Afmetingen(HxBxL)
94 x 69 x 168 cm
100 x 66 x 145 cm
Gewicht
121 kg
126 kg

Over AircoRent
Als verwarming verhuur bedrijf, zijn wij specialist in tijdelijke klimaat oplossingen en leveren full-service. Wij kennen onze apparaten. En onze klanten. Onze klanten varieren van serverruimtes tot ziekenhuizen, van postkantoren tot ambassade kantoren. Wij kunnen goed inschatten wat bij uw situatie het beste past.Ons bedrijf heeft verhuur depots in Baarn, Amsterdam, Dordrecht, Meppel en Eindhoven, zodat u snel een dieselheater of warmtekanon kunt huren, waar u ook bent.
Wij hebben het nieuwste en uitstekend werkend materiaal. Wij geloven in service. Daarom snelle service, goede service, storings service en service tot en met het in werking stellen en trainen van gebruikers. Alles om u te ontzorgen.
AircoRent heeft een brede range van kachels verhuur. Van heaters in de vorm van kleine radiatoren die stijlvol in een kantoor of portacabine geplaatst kunnen worden. Of heaters/kachels op 220volt op 380 volt die hete lucht blazen in een ruimte. Of heaters/kachels die de warmte stralen (ipv blazen) en daarmee mensen in de buurt van straler lekker warm houden. Of heaters van groter vermogen, zoals bijvoorbeeld een warmtekanon of dieselheater om te huren huren die buiten een gebouw gezet worden en die warme lucht naar binnen blazen via dikke luchtslangen. De nog grotere modelen staan niet afgebeeld op deze website, maar als u belt kunnen wij ook helpen met de grotere modellen. Wij zijn specialist in het bepalen van de juiste klimaatoplossingen. Wij kunnen helpen met gedetailleerde warmtebehoefte berekeningen zodat u weet hoeveel stuks warmtekanon of dieselheater u nodig heeft. Met onze kachel verhuur ervaringen kunnen onze telefoon- en veld-medewerkers snel bepalen wat de juiste verwarmingsoplossingen kunnen zijn bij u. Met al deze vormen van wartekanon verhuur bent u bij de juiste verwarming verhuur specialist.
Bel ons op 0800 55555 12

Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×