Zakelijk verwarming huren bij HeaterRent

AircoRent (en HeaterRent) is opgericht in 2004 met de visie om goede dienstverlening te koppelen aan de verhuur van apparaten die prettig werken mogelijk maken.

De oprichters, Sieburgh en Eussen, kenden uit het buitenland de lessen dat verhuur van klimaatapparatuur niet gaat om de apparaten maar om het snel weer zorgen dat het aangenaam is op de werkplek van klanten.

AircoRent richt zich daarom op bedrijven die deze behoefte hebben. We bieden rond de klok verhuur aan, ook tijdens weekenden en vakanties. We leveren zeer snel, zeker bij noodsituaties. We praten zo min mogelijk technisch en proberen te leveren wat bij een klant het best past. We leveren de apparaten en plaatsen ze; we gaan er niet automatisch vanuit dat de klant het zelf wel allemaal doet. We gaan pas weg als er weer een prettige temperatuur is en de klant tevreden is.

Deze verhuur vinden we leuk omdat we klanten gelukkig kunnen maken. Onze chauffeurs kregen soms applaus als ze bij een ouderenverzorgingshuis airco’s brachten tijdens een hittegolf. Bij een gasstoring in de winter brachten we namens de brandweer heaters ondanks de late avonduren bij mensen thuis, die daar erg blij mee waren. Soms kregen chauffeurs een rondleiding van klanten in hun bedrijven omdat ze het leuk vinden te weten wat die bedrijven doen. Het is in ieder geval altijd dankbaar werk en dat motiveert.

In de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 1 vestiging naar meerdere vestigingen. We dekken nu heel Nederland, NordRhein Westfalen (ww.klimakorrekt.de) en Vlaanderen (www.aircorent.be). We zijn van alleen-koeling gegroeid naar koeling en warmte verhuur. Nog steeds houden we binding met onze Engels collega’s LondonCool (www.londoncool.com) en Midland Cool.

Onze missie: snel zorgen dat er bij u weer prettig gewerkt kan worden.

C. Eussen
Directeur

Over AircoRent

Als verwarming verhuur bedrijf, zijn wij specialist in tijdelijke klimaat oplossingen en leveren full-service. Wij kennen onze apparaten. En onze klanten. Onze klanten varieren van serverruimtes tot ziekenhuizen, van postkantoren tot ambassade kantoren. Wij kunnen goed inschatten wat bij uw situatie het beste past. Ons bedrijf heeft verhuur depots in Baarn, Amsterdam, Dordrecht, Meppel en Eindhoven, zodat u snel een dieselheater of warmtekanon kunt huren, waar u ook bent.

Wij hebben het nieuwste en uitstekend werkend materiaal. Wij geloven in service. Daarom snelle service, goede service, storings service en service tot en met het in werking stellen en trainen van gebruikers. Alles om u te ontzorgen.

AircoRent heeft een brede range van kachels verhuur. Van heaters in de vorm van kleine radiatoren die stijlvol in een kantoor of portacabine geplaatst kunnen worden. Of heaters/kachels op 220volt op 380 volt die hete lucht blazen in een ruimte. Of heaters/kachels die de warmte stralen (ipv blazen) en daarmee mensen in de buurt van straler lekker warm houden. Of heaters van groter vermogen, zoals bijvoorbeeld een warmtekanon of dieselheater om te huren huren die buiten een gebouw gezet worden en die warme lucht naar binnen blazen via dikke luchtslangen. De nog grotere modelen staan niet afgebeeld op deze website, maar als u belt kunnen wij ook helpen met de grotere modellen.

Wij zijn specialist in het bepalen van de juiste klimaatoplossingen. Wij kunnen helpen met gedetailleerde warmtebehoefte berekeningen zodat u weet hoeveel stuks warmtekanon of dieselheater u nodig heeft. Met onze kachel verhuur ervaringen kunnen onze telefoon- en veld-medewerkers snel bepalen wat de juiste verwarmingsoplossingen kunnen zijn bij u.

Heater huren met snelle en volledige service?

Bel HeaterRent gratis als het snel warm moet.

Bel ons op