Over AircoRent

Als verwarming verhuur bedrijf, zijn wij specialist in tijdelijke klimaat oplossingen en leveren full-service.

Wij kennen onze apparaten. En onze klanten. Onze klanten varieren breed: van zorginstellingen tot kantoor managers. Wij kunnen goed inschatten wat bij uw situatie het beste past.

Ons bedrijf heeft airco, heater en droger verhuur depots in Baarn/Hilversum, Amsterdam, Dordrecht, Meppel en Eindhoven, zodat wij u snel kunnen leveren en servicen, waar u ook bent.

Natuurlijk leveren wij ook koeling-oplossingen.

Wij hebben zusterondernemingen in Belgie (www.aircorent.be), Groot Brittannie (www.londoncool.com) en in Duitsland (www.klimakorrekt.de).

Ons bedrijf is snel-groeiend. Zodoende hebben wij uitstekend werkend materiaal. Wij geloven in service. Daarom snelle service, goede service, storings service en service tot en met het in werking stellen en trainen van gebruikers. Alles om u te ontzorgen.

Onze missie voor verwarming verhuur: snel zorgen dat er bij u weer warm gewerkt kan worden.

verwarming verhuur
C. Eussen
Directeur

Airco en heater verhuur specialismes. AircoRent heeft een brede range van airco’s en heaters. Van heaters in de vorm van kleine radiatoren die stijlvol in een kantoor of portacabine geplaatst kunnen worden. Of heaters/kachels op 220volt op 380 volt die hete lucht blazen in een ruimte. Of heaters/kachels die de warmte stralen (ipv blazen) en daarmee mensen in de buurt van straler lekker warm houden. Of heaters van groter vermogen, zoals bijvoorbeeld de dieselkachels die buiten een gebouw gezet worden en die warme lucht naar binnen blazen via dikke luchtslangen. De nog grotere modelen staan niet afgebeeld op deze website, maar als u belt kunnen wij ook helpen met de grotere modellen. Naast alle vormen van airco’s en heaters zijn wij specialist in het bepalen van de juiste klimaatoplossingen. Wij kunnen helpen met gedetailleerde warmtebehoefte berekeningen. Met onze verwarming verhuur ervaringen kunnen onze telefoon- en veld-medewerkers snel bepalen wat de juiste verwarmingsoplossingen kunnen zijn bij u. Met al deze vormen van verwarming verhuur bent u bij de juiste verwarming verhuur specialist. Bel ons op 0800 55555 12
Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×