Bouwdrogers huren

Bouwdrogers huren. Onze bouwdrogers of condensatiedrogers kunnen overal werken om de lucht droger te krijgen. De vochtige lucht wordt door de droger heen gezogen. De droger ontvochtigt de lucht, waarbij het het water opvangt. De drogers hebben grote interne opvangbakken voor het opgevangen water. De opvangbakken hebben een overloop beveiliging

Bouwdrogers zijn robuust en hebben wielen en een handle. Het droogvermogen is groot. Voor bouwdrogers huren hebben we meerdere modellen:

DF100. Voor het drogen van ruimtes tot 100m3. Meest gebruikt in kantoren en niet-bouw omgevingen. De huurprijs is 35 euro per week

DF200. Voor het drogen van ruimtes tot 200m3.  600W stroomverbruik. Gebruikt in kantoren en bouw. Droogt ongeveer 40 liter per dag. De huurprijs is 40 euro per week.

DF400. Voor het drogen van ruimtes tot 400m3. 1200W stroomverbruik. Gebruikt in de bouw. Droogt ongeveer 75 liter per dag. De huurprijs 45 euro per week.

Ventilatoren

Deze ventilatoren blazen een zeer groot volume (6000 m3 per uur) over de grond. Daardoor drogen vloeren zeer snel. Er kunnen ook verdeelstukken met vele luchtslangen aan. Met deze slangen kunnen moeilijk bereikbare ruimtes droog geblazen worden. Bv. spleten, onder kasten of in kruipruimtes. Huurprijs is 20 euro per week.

Combineer voor optimale droging

Om snel een ruimte droog te krijgen is een combinatie optimaal. De combinatie is heater + droger + ventilator.