AircoRent streeft naar duurzaamheid in vier stappen:

AircoRent vindt duurzaamheid belangrijk. Daarom dragen wij op verschillende manieren bij aan de duurzaamheid van het heater verhuur, bijvoorbeeld door advies over mogelijke alternatieven, het inkopen van de meest efficiënte apparaten voor de verhuur, goed onderhoud en recycling.

Duurzaam alternatief voor klimaatbeheersing Duurzam heater huren met energie-label a Duurzaamheid door goed onderhoud van heaters voor de verhuur Duurzaamheid door recycling van de verhuurde heaters aan het einde van hun levensduur

1. Alternatief

2. Efficiënt

3. Onderhoud

4. Recycle

AircoRent geeft advies over duurzame alternatieve mogelijkheden dan het huren van airco’s of verwarming. Zie hier een overzicht. Door eerst de alternatieven te vinden, verminderen we het energie verbuik. Wij kopen de meest efficiente verhuur-apparaten in. Dit vermindert het energie verbruik. Wij onderhouden al onze huur-apparaten om een efficiente werking te garanderen en om lekkages te voorkomen. Dit vermindert het energieverbuik en voorkomt milieu impact. Aan het einde van de levensduur verwijderen wij de vloeistoffen compleet en professioneel. Wij bieden de huur-apparaten aan ter recycling. Dit voorkomt milieuimpact en bevordert hergebruik van grondstoffen.

Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×