0800 55555 12

Home » Gaskachel of dieselkachel

Buitenstaande diesel heaters / gaskachel huren met warme luchtslang

Een gaskachel huren of dieselkachel huren die buiten staat. Buiten wordt dus de diesel of het gas verbrandt. De uitlaatgassen blijven dus ook buiten. De verwarmde lucht wordt naar binnen gebracht via een grote gele warme luchtslang. Er moet dus wel een opening zijn in de ruimte die u wilt verwarmen. Dat kan zijn een deur of raam. Soms wordt een gat gezaagd in een houten schot dat in de deur of raam geplaatst wordt.

De diesel heaters hebben een kleine dieseltank. Deze gaat ongeveer een dag. Daarna moet de tank bijgevuld worden met diesel. Het is ook mogelijk een extra grote dieseltank te huren. Deze extra dieseltank is 1.5 meter hoog. Deze kan dan periodiek door ons of u bijgevuld worden.

Er zijn ook modellen die werken op gas. Gas komt dan uit de eraan gekoppelde gasflessen. De gasflessen komen in een set van drie flessen. Een kachel voor een enkele tent of ruimte kan werken op een set van gasflessen. Op vollekracht gaat een fles ongeveer 15 uur mee. Meestal is het nodig om een ruimte op te warmen en daarna alleen maar warm te houden. Een set van 3 gasflessen gaat typisch zo’n 2 weken mee.

Bij de kachel komt ook een thermostaat. De thermostaat meet de temperatuur en schakelt dan naar een lager verbruik.

Geschikt voor: grote ruimtes zoals opslagruimte, bedrijfloodsen, werkplaatsen, tentoonstellingen, congressen, en andere ruimtes met weinig ventilatie.

Gaskachel huren of dieselkachel huren is dus ideaal.

Modellen te huur

Heater huren met snelle en volledige service?

Bel HeaterRent gratis als het snel warm moet.

Bel ons op