0800 55555 12

Home » Kachels huren – elektrisch 220V

Kachels huren – elektrisch 220V

Omdat deze elektrische verwarming geen geluid maakt en er niet anders uitziet dat een normale radiator is deze uitermate geschikt voor kantoren, recepties en andere zichtbare plekken. Elektrische kachels huren levert veel gemak op, dit door alleen de thermostaat in te stellen en daarna de stekker in het stopcontact steken. Het verwarmt de lucht om het apparaat heen, het principe is hetzelfde als bij uw radiatoren thuis.

Geschikt voor: kantoren, recepties en andere kleine ruimtes.

Kachels huren met ventilator

Deze verwarming heeft een ventilator die zorgt voor circulatie van de lucht binnen de ruimte. Deze warmte kan ook gericht worden. Als voorbeeld kan de kachel gebruikt worden als vloerverwarming, dit door de kachel op de grond te zetten. Door de bijbehorende thermostaat zorgt deze kachel voor een constante temperatuur.

Geschikt voor: kantoren, recepties, exposities.

Kachels huren – Infrarood straler

De infrarood straler verwarmt geen lucht, maar alleen meubilair, goederen, apparaten of mensen waar het op gericht staat. Dit is dus geschikt voor grotere ruimtes zoals magazijnen waar maar in een klein gedeelte mensen aanwezig zijn. Dit is een stuk zuiniger dan om de hele ruimte op te warmen.

Geschikt voor: kantoren, receptie en werkplaatsen

Alle types die op deze pagina genoemd zijn, zijn te gebruiken in een normaal stopcontact. Ook zijn deze types zowel in een geventileerde als in een niet geventileerde ruimte te gebruiken. Klik hieronder voor meer informatie welke modellen elektrische kachels uw bedrijf kunt huren.