Kachels verhuur – modellen

Voor kachels verhuur hebben we twee soorten modellen: dieselkachel of gaskachel.

kachels verhuur warmteslang
diesel kachel huren gas kachel huren
Vermogen
29 kW
84 kW
Oververhittingbeveiliging
Ja
Ja
Stroomverbruik
gewoon stopcontact, 370W stroomverbruik
gewoon stopcontact, 800W stroomverbruik
Verbruikt
Propaangas uit flessen
Diesel uit tank.
Energie verbruik
(2,9 liter/uur als diesel)
89% efficiency, 8 liter/uur
Aansluiting luchtslang
300 mm
450 mm
Thermostaat
Aan het eind van lange draad,
te plaatsen in ruimte
Aan het eind van lange draad,
te plaatsen in ruimte
Luchtopbrengst
1.800 m3 /uur
4.500 m3 /uur
Afmetingen(HxBxL)
100 x 66 x 145 cm
94 x 69 x 168 cm
Gewicht
126 kg
121 kg
Handleiding

Over AircoRent
Als verwarming verhuur bedrijf, zijn wij specialist in tijdelijke klimaat oplossingen en leveren full-service. Wij kennen onze apparaten. En onze klanten. Onze klanten varieren van serverruimtes tot ziekenhuizen, van postkantoren tot ambassade kantoren. Wij kunnen goed inschatten wat bij uw situatie het beste past.Ons bedrijf heeft airco, heater en droger verhuur depots in Baarn, Amsterdam, Dordrecht, Meppel en Eindhoven, zodat wij u snel kunnen leveren en servicen, waar u ook bent.
Wij hebben het nieuwste en uitstekend werkend materiaal. Wij geloven in service. Daarom snelle service, goede service, storings service en service tot en met het in werking stellen en trainen van gebruikers. Alles om u te ontzorgen.
AircoRent heeft een brede range van kachels verhuur. Van heaters in de vorm van kleine radiatoren die stijlvol in een kantoor of portacabine geplaatst kunnen worden. Of heaters/kachels op 220volt op 380 volt die hete lucht blazen in een ruimte. Of heaters/kachels die de warmte stralen (ipv blazen) en daarmee mensen in de buurt van straler lekker warm houden. Of heaters van groter vermogen, zoals bijvoorbeeld de dieselkachels die buiten een gebouw gezet worden en die warme lucht naar binnen blazen via dikke luchtslangen. De nog grotere modelen staan niet afgebeeld op deze website, maar als u belt kunnen wij ook helpen met de grotere modellen. Naast alle vormen van airco’s en heaters zijn wij specialist in het bepalen van de juiste klimaatoplossingen. Wij kunnen helpen met gedetailleerde warmtebehoefte berekeningen. Met onze kachel verhuur ervaringen kunnen onze telefoon- en veld-medewerkers snel bepalen wat de juiste verwarmingsoplossingen kunnen zijn bij u. Met al deze vormen van kachels verhuur bent u bij de juiste verwarming verhuur specialist.
Bel ons op 0800 55555 12

Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×