Verwarming huren – welk type?

Bepaal hier welk type het beste bij u past voor het verwarming huren

 • Elektrisch 220/380volt

  verwarming huren - welk type
  220 volt modellen te huur »
  380 volt modellen te huur »
  Meer info 220volt »
  Meer info 380volt »

  Elektrisch 220volt. Klein model voor het verwarming huren. Stijlvol weergegeven en stil. Omdat deze kachels op normale netspanning werken, zijn ze overal moeiteloos bruikbaar. Met meerdere apparaten in een ruimte wordt de warmte beter verspreid. Er zijn verschillende modellen in de groep: sommige stralen warmte, anderen blazen warme lucht. Geen rookvoergassen.
  Geschikt voor kantoor ruimtes en andere kleine ruimtes. Meer info….                                                                Elektrisch 380volt. Groot model verwarming. Blaast zeer snel warme lucht. Warmt een ruimte dus snel op. Met warme luchtslang eraan gekoppeld, kan het apparaat ook buiten zicht staan. Geen rookvoergassen.
  Geschikt voor grote ruimtes zoals tentoonstellingen, congressen, werkplaatsen, opslagruimtes en andere ruimtes met weinig ventilatie. Meer info…
 • Diesel/gas kachel voor buiten met slang


  Modellen te huur »
  Meer info »

  Een grote kachel die werkt op gasflessen of dieseltank. Deze gaskachel is energiezuiniger dan een elektrische kachel. Het blaast warme lucht via een slang naar binnen. Een opening in de ruimte zoals raam, deur of gat is dus nodig. Het apparaat zelf staat buiten, en geluid en uitlaatgassen blijven dus buiten.
  Geschikt voor grotere opslagruimtes, magazijnen en tenten. Meer info…
 • Patioheaters of terrasverwarmer


  Modellen te huur »
  Meer info »

  Patioheaters of terrasverwarmer. Een kachel die werkt op gasflessen. Deze kachels verbranden het gas in de ruimte zelf en de verbrandingsgassen en het vocht blijven dan in de ruimte. Bedoeld voor buiten of ruimtes met zeer goede ventilatie. Alle warmte blijft in de ruimte, daarom is dit het het snelst werkende en zuinigste model.
  Geschikt voor evenementen, expeditieruimtes, magazijnen, en andere zeer goed ventileerde ruimtes. Meer info…
Wilt u meteen huren? Bel ons GRATIS op 0800-55555 12
×